Overig

Laatste update:

Vijftien deel-Leafs in Limburg

Stichting Limburg Elektrisch heeft vijftien Nissans Leaf in gebruik genomen voor de uitrol van een nieuw elektrisch deelautoprogramma. Belangrijke partners in dit mobiliteitsinitiatief zijn Hogeschool Zuyd, provincie Limburg, Orbis-Atrium ziekenhuizen en de gemeente Sittard-Geleen. De elektrische Nissans worden zowel voor zakelijke ritten als voor privéritten.

Stichting Limburg Elektrisch wil met het project elektrisch rijden en het gebruik van deelauto’s in de regio een impuls geven. De deelnemers rijden de Nissans vooral in het gebied tussen Maastricht, Heerlen en Sittard.

“We zien dat onze elektrische Nissans niet alleen duurzame mobiliteit bieden, maar ook helpen nieuwe mobiliteitsoplossingen van de grond te tillen,” constateert Jordi Vila-Onses, managing director bij Nissan Nederland. “We zijn er geweldig trots op dat de Nissan Leaf zijn rol als elektrische pionier blijft waarmaken.”

In totaal zijn er in Nederland nu zo`n honderd deel-Leafs in gebruik.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Vijftien deel-Leafs in Limburg | Fleet&Mobility

Vijftien deel-Leafs in Limburg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stichting Limburg Elektrisch wil met het project elektrisch rijden en het gebruik van deelauto’s in de regio een impuls geven. De deelnemers rijden de Nissans vooral in het gebied tussen Maastricht, Heerlen en Sittard.

“We zien dat onze elektrische Nissans niet alleen duurzame mobiliteit bieden, maar ook helpen nieuwe mobiliteitsoplossingen van de grond te tillen,” constateert Jordi Vila-Onses, managing director bij Nissan Nederland. “We zijn er geweldig trots op dat de Nissan Leaf zijn rol als elektrische pionier blijft waarmaken.”

In totaal zijn er in Nederland nu zo`n honderd deel-Leafs in gebruik.