Overig

Laatste update:

Tomtom koppelt navigatie en mobile devices

Tomtom gaat inbouwnavigatie synchroniseren met smartphones, tablets, wearables en computers. Waar de gebruiker van die mobile devices zich bevindt, doet er voor het gebruik niet toe.

Dat meldt Tomtom in een persbericht.

Autofabrikanten kunnen op deze manier het bereik van hun inbouwnavigatie uitbreiden. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld een trip vooraf plannen, vertrektijden ontvangen op een wearable of het laatste stuk te voet met een smartphone navigeren.

Tomtom heeft hiervoor een cloud-omgeving ingericht. Die cloud kan gebruikt worden door ontwikkelaars van inbouwsystemen, mobiele apps en webportals in de auto-industrie.

“We zijn verheugd dat we nu autofabrikanten, ontwikkelaars en derde partijen in staat stellen het bereik van inbouwnavigatie te vergroten”, zegt Jan-Maarten de Vries, VP automotive product marketing bij Tomtom.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Tomtom koppelt navigatie en mobile devices | Fleet&Mobility

Tomtom koppelt navigatie en mobile devices

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Tomtom in een persbericht.

Autofabrikanten kunnen op deze manier het bereik van hun inbouwnavigatie uitbreiden. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld een trip vooraf plannen, vertrektijden ontvangen op een wearable of het laatste stuk te voet met een smartphone navigeren.

Tomtom heeft hiervoor een cloud-omgeving ingericht. Die cloud kan gebruikt worden door ontwikkelaars van inbouwsystemen, mobiele apps en webportals in de auto-industrie.

“We zijn verheugd dat we nu autofabrikanten, ontwikkelaars en derde partijen in staat stellen het bereik van inbouwnavigatie te vergroten”, zegt Jan-Maarten de Vries, VP automotive product marketing bij Tomtom.