Overig

Laatste update:

Mobilty Service biedt last mile deelscooters via Felyx

V.l.n.r: Quinten Selhorst mede-oprichter van Felyx en Paul Harms van Mobility Service. (Foto: Mobility Service)

De leasemaatschappij gaat samen met Felyx elektrische deelscooters aanbieden in Rotterdam.

Met de samenwerking wil Mobility Service de service naar zijn klanten verder uitbreiden, zo laat het bedrijf weten. Mobility Service least 600 elektrische scooters en 1.500 batterijen aan Felyx, die vooral  worden gebruikt in Rotterdam. Er zullen honderden deelscooters worden aangeboden, vooral om mensen tijdens de last mile te vervoeren naar de binnenstad van Rotterdam. 

Gebruikers kunnen via de app van Felyx een e-scooter vinden in hun omgeving. Na gebruik melden ze zich af en gaat de e-scooter automatisch op slot. Mobilty Service directeur Paul Harms zei eerder dit jaar in een livestream van Automotive bang te zijn dat veel mobiliteitsconcepten de coronacrisis niet zullen overleven. Mobility Service heeft een vloot van zo’n 6.500 voertuigen, waarvan ruim een kwart volledig elektrisch is. 

Felyx is in 2017 begonnen als startup in de hoofdstad met het aanbieden van 100 elektrische deelscooters in Amsterdam. Het bedrijf is actief in verschillende steden in Nederland en België. 

Mobilty Service biedt last mile deelscooters via Felyx | Fleet&Mobility

Mobilty Service biedt last mile deelscooters via Felyx

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r: Quinten Selhorst mede-oprichter van Felyx en Paul Harms van Mobility Service. (Foto: Mobility Service)

Met de samenwerking wil Mobility Service de service naar zijn klanten verder uitbreiden, zo laat het bedrijf weten. Mobility Service least 600 elektrische scooters en 1.500 batterijen aan Felyx, die vooral  worden gebruikt in Rotterdam. Er zullen honderden deelscooters worden aangeboden, vooral om mensen tijdens de last mile te vervoeren naar de binnenstad van Rotterdam. 

Gebruikers kunnen via de app van Felyx een e-scooter vinden in hun omgeving. Na gebruik melden ze zich af en gaat de e-scooter automatisch op slot. Mobilty Service directeur Paul Harms zei eerder dit jaar in een livestream van Automotive bang te zijn dat veel mobiliteitsconcepten de coronacrisis niet zullen overleven. Mobility Service heeft een vloot van zo’n 6.500 voertuigen, waarvan ruim een kwart volledig elektrisch is. 

Felyx is in 2017 begonnen als startup in de hoofdstad met het aanbieden van 100 elektrische deelscooters in Amsterdam. Het bedrijf is actief in verschillende steden in Nederland en België.