Personenauto's

Verhuurbedrijf van het Jaar gezocht

Dit jaar organiseert Bovag voor de tweede keer de verkiezing ‘Autoverhuurder van het Jaar’. Vorig jaar werd de eerste editie gewonnen door Autoverhuur Bultman uit Apeldoorn.

Mensen kunnen op de website Autoverhuurdervanhetjaar.nl een verhuurbedrijf selecteren en beoordelen op zes punten met een rapportcijfer. De bedrijven met de meeste stemmen worden beoordeeld door een vakjury en krijgen een bezoek van een mystery shopper. Tijdens het Bovag-congres voor verhuurbedrijven dit najaar wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Verhuurbedrijf van het Jaar gezocht | Fleet&Mobility

Verhuurbedrijf van het Jaar gezocht

Redactie Redactie

Mensen kunnen op de website Autoverhuurdervanhetjaar.nl een verhuurbedrijf selecteren en beoordelen op zes punten met een rapportcijfer. De bedrijven met de meeste stemmen worden beoordeeld door een vakjury en krijgen een bezoek van een mystery shopper. Tijdens het Bovag-congres voor verhuurbedrijven dit najaar wordt de winnaar bekend gemaakt.