Personenauto's

Laatste update:

‘Honderdduizenden euro’s te besparen op schade’

Met unbundling is fors op de kosten te besparen. Vooral in de schadecomponent. “Op duizend voertuigen besparen wij driehonderd duizend euro per jaar door de schadecomponent niet onder te brengen bij de leasemaatschappij. Onder andere omdat je zelf nu de korting krijgt die anders naar de leasemaatschappij gaat.” Dat zei Lex Noordhoff, wagenparkbeheerder bij TBI, onlangs tijdens het Fleet Event in Houten. Dit evenement is georganiseerd door Expomotion in samenwerking met vakblad Fleet&Mobility. Het Fleet Event is onderdeel van het Fleet Platform, dat verspreid over het jaar ook enkele lounges organiseert voor wagenparkbeheerders en hun leveranciers.

Bekijk hieronder het interview:

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Honderdduizenden euro’s te besparen op schade’ | Fleet&Mobility

‘Honderdduizenden euro’s te besparen op schade’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bekijk hieronder het interview: