Personenauto's

Laatste update:

‘Werkgever is bij privélease zorgplichtig’

Een werkgever die zijn medewerkers privélease aanbiedt moet ervoor zorgen dat er alleen deugdelijke leaseproducten in het aanbod zitten. Dat stelde Roel Hindriks van Leaseconsult tijdens het Fleet Event. 

Hindriks deed onderzoek naar privéleasing en kwam erachter dat een keur aan financieringsproducten onterecht onder het kopje privélease worden geschaard. “Je ziet dat niet alleen leasemaatschappijen, maar ook allerlei andere aanbieders hierop inspringen en dat is een grote zorg”, zegt Hindriks. “Leasing is immers een complex traject en er worden soms dingen aangeboden die eigenlijk niet kunnen.”

Hindriks gaf een presentatie tijdens het Fleet Event dat vorige maand plaatsvond in Van der Valk Houten. Het evenement is georganiseerd door Expomotion in samenwerking met Fleet&Mobility. Het Fleet Event is onderdeel van het Fleet Platform, dat een aantal keer per jaar ook lounges voor wagenparkbeheerders organiseert. De eerstvolgende Fleet Lounge vindt plaats op 12 februari in hotel Houten.

Bekijk hieronder een interview met Roel Hindriks op het Fleet Event.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Werkgever is bij privélease zorgplichtig’ | Fleet&Mobility

‘Werkgever is bij privélease zorgplichtig’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hindriks deed onderzoek naar privéleasing en kwam erachter dat een keur aan financieringsproducten onterecht onder het kopje privélease worden geschaard. “Je ziet dat niet alleen leasemaatschappijen, maar ook allerlei andere aanbieders hierop inspringen en dat is een grote zorg”, zegt Hindriks. “Leasing is immers een complex traject en er worden soms dingen aangeboden die eigenlijk niet kunnen.”

Hindriks gaf een presentatie tijdens het Fleet Event dat vorige maand plaatsvond in Van der Valk Houten. Het evenement is georganiseerd door Expomotion in samenwerking met Fleet&Mobility. Het Fleet Event is onderdeel van het Fleet Platform, dat een aantal keer per jaar ook lounges voor wagenparkbeheerders organiseert. De eerstvolgende Fleet Lounge vindt plaats op 12 februari in hotel Houten.

Bekijk hieronder een interview met Roel Hindriks op het Fleet Event.