Personenauto's

Laatste update:

Mark Servodidio benoemd tot managing director Avis

Mark Servodidio is benoemd tot managing director Europe van verhuurmaatschappij Avis Budget Group. Het gaat om een nieuwe functie binnen de groep waarin hij verantwoordelijk wordt voor alle verhuuractiviteiten, inclusief de klantenservice en het fleetmanagement.

De landen Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk vallen nu onder hem.

Servodidio werkt inmiddels al veertien jaar bij Avis. In zijn laatste functie was hij managing director over de landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mark Servodidio benoemd tot managing director Avis | Fleet&Mobility

Mark Servodidio benoemd tot managing director Avis

Redactie Redactie
• Laatste update:

De landen Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk vallen nu onder hem.

Servodidio werkt inmiddels al veertien jaar bij Avis. In zijn laatste functie was hij managing director over de landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.