Infrastructuur

Laatste update:

Livestream met Michiel Langezaal, Fastned: ‘Kort snelladen wordt de norm’

Fastned wil Europees zijn laadnetwerk uitbreiden (foto: Fastned).

Ook met een uitgebreid netwerk van lokale laadpalen blijven de snelweglocaties van groot belang, aldus Michiel Langezaal, ceo van Fastned, in de Automotive Livestream.

Fastned zag de laadomzet in het vierde kwartaal van 2020 met 14 procent toenemen, ondanks het lagere aantal reisbewegingen door de coronapandemie. De beurswaarde nadert een miljard euro, de omzet groeit – wanneer leidt dit tot winst? En wat zijn de groeiambities van het bedrijf? We bespraken met Fastned-oprichter Michiel Langezaal de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer, infrastructuur en mobiliteit.

De Automotive Livestream is hieronder te bekijken, of via Youtube.

Livestream met Michiel Langezaal, Fastned: ‘Kort snelladen wordt de norm’ | Fleet&Mobility

Livestream met Michiel Langezaal, Fastned: ‘Kort snelladen wordt de norm’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Fastned wil Europees zijn laadnetwerk uitbreiden (foto: Fastned).

Fastned zag de laadomzet in het vierde kwartaal van 2020 met 14 procent toenemen, ondanks het lagere aantal reisbewegingen door de coronapandemie. De beurswaarde nadert een miljard euro, de omzet groeit – wanneer leidt dit tot winst? En wat zijn de groeiambities van het bedrijf? We bespraken met Fastned-oprichter Michiel Langezaal de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer, infrastructuur en mobiliteit.

De Automotive Livestream is hieronder te bekijken, of via Youtube.