Infrastructuur

Laatste update:

Juice Technology onthult nieuwe stof en waterdichte laadpaal

De Juicecharger me 3 heeft dit jaar de Red Dot Award gewonnen in de categorie Product Design 2022 (Juice Technology)

Juice Technology, fabrikant van laadstations en -software, onthult de nieuwe versie van de wallbox Juice Charger Me.

De nieuwe Juice Charger Me 3 is volledig stof- en waterdicht, Daardoor wordt de levensduur bij gebruik buiten verlengd. De behuizingsarchitectuur met nieuwe binnenbox verlaagt de montagetijd naar minder dan drie minuten, aldus de fabrikant.

Christoph Erni, ceo en oprichter van Juice Technology AG, benadrukt: ”De werking wijst zichzelf en de montage is elektricien-proof. We hebben het zonder handleiding aan honderd installateurs voorgelegd en die hebben het allemaal bliksemsnel en foutloos geïnstalleerd en in gebruik genomen. De bediening is niet verkeerd te begrijpen en het station heeft geen enkel onderhoud nodig. Dat doet plezier en bespaart kosten.”

De Juice Charger me 3 heeft dit jaar de Red Dot Award gewonnen in de categorie Product Design 2022.

Ook Alfen en Green Caravan hebben recent nieuwe laadpalen en software onthuld.

Juice Technology onthult nieuwe stof en waterdichte laadpaal | Fleet&Mobility

Juice Technology onthult nieuwe stof en waterdichte laadpaal

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
De Juicecharger me 3 heeft dit jaar de Red Dot Award gewonnen in de categorie Product Design 2022 (Juice Technology)

De nieuwe Juice Charger Me 3 is volledig stof- en waterdicht, Daardoor wordt de levensduur bij gebruik buiten verlengd. De behuizingsarchitectuur met nieuwe binnenbox verlaagt de montagetijd naar minder dan drie minuten, aldus de fabrikant.

Christoph Erni, ceo en oprichter van Juice Technology AG, benadrukt: ”De werking wijst zichzelf en de montage is elektricien-proof. We hebben het zonder handleiding aan honderd installateurs voorgelegd en die hebben het allemaal bliksemsnel en foutloos geïnstalleerd en in gebruik genomen. De bediening is niet verkeerd te begrijpen en het station heeft geen enkel onderhoud nodig. Dat doet plezier en bespaart kosten.”

De Juice Charger me 3 heeft dit jaar de Red Dot Award gewonnen in de categorie Product Design 2022.

Ook Alfen en Green Caravan hebben recent nieuwe laadpalen en software onthuld.