Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Naam Car2go verdwijnt en wordt Share Now

De fusie wordt nu ook zichtbaar in het straatbeeld. (Foto: Share Now)

De gefuseerde autodeelconcepten Car2go en Drivenow dragen vanaf 12 november zichtbaar de nieuwe naam Share Now. Tot nu toe opereerden beide concepten nog onder de eigen naam.

In februari werden autodeeldiensten Car2go (Daimler) en Drivenow (BMW) gefuseerd tot Share Now. In Nederland was alleen Car2go actief, Share Now is in Europa wel in Brussel, Londen, Lissabon, Kopenhagen en Budapest beschikbaar. Daar gaat het concept ook verder onder de naam Share Now.

App updaten

De app van Car2go verandert ook in Share Now en krijgt een nieuw design. Zodra de app geüpdatet is, zijn deze veranderingen zichtbaar. Wie opnieuw in moet loggen, kan de inloggegevens van zijn of haar Car2go-account gebruiken. De volgende stap is dat ook de websites van de autodeelconcepten worden vervangen door één Share Now website. Olivier Reppert, ceo van Share Now: “Onze gebruikers merken stap voor stap meer van de fusie. De komende maanden komen er dankzij deze integratie meer deelauto’s beschikbaar voor de gebruikers.”

In steden waar zowel Car2go als DriveNow aanwezig is (Berlin, Hamburg, München, Keulen, Düsseldorf, Milaan en Wenen) gaat de komende tijd meer veranderen. De vloot van beide autodeeldiensten worden in het eerste kwartaal van 2020 stap voor stap geïntegreerd. Alle auto’s kunnen dan gehuurd worden via de Share Now-app, ook door Nederlandse gebruikers.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
Naam Car2go verdwijnt en wordt Share Now | Fleet&Mobility

Naam Car2go verdwijnt en wordt Share Now

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De fusie wordt nu ook zichtbaar in het straatbeeld. (Foto: Share Now)

In februari werden autodeeldiensten Car2go (Daimler) en Drivenow (BMW) gefuseerd tot Share Now. In Nederland was alleen Car2go actief, Share Now is in Europa wel in Brussel, Londen, Lissabon, Kopenhagen en Budapest beschikbaar. Daar gaat het concept ook verder onder de naam Share Now.

App updaten

De app van Car2go verandert ook in Share Now en krijgt een nieuw design. Zodra de app geüpdatet is, zijn deze veranderingen zichtbaar. Wie opnieuw in moet loggen, kan de inloggegevens van zijn of haar Car2go-account gebruiken. De volgende stap is dat ook de websites van de autodeelconcepten worden vervangen door één Share Now website. Olivier Reppert, ceo van Share Now: “Onze gebruikers merken stap voor stap meer van de fusie. De komende maanden komen er dankzij deze integratie meer deelauto’s beschikbaar voor de gebruikers.”

In steden waar zowel Car2go als DriveNow aanwezig is (Berlin, Hamburg, München, Keulen, Düsseldorf, Milaan en Wenen) gaat de komende tijd meer veranderen. De vloot van beide autodeeldiensten worden in het eerste kwartaal van 2020 stap voor stap geïntegreerd. Alle auto’s kunnen dan gehuurd worden via de Share Now-app, ook door Nederlandse gebruikers.