Personeel en mobiliteit

Arcadis ’Spitsbreker’ van het jaar

Presentatoren Meindert Schut (links) en Noud Broekhof overhandigen de prijs aan Yoeri Schenau van Arcadis (op scherm). (Foto: Jos Hummelen / BNR)

Arcadis heeft de finale van BNR Spitsbrekers gewonnen. Na een competitie van een jaar beoordeelde de jury het mobiliteitsbeleid van het bedrijf als meest effectief in de strijd tegen de files. Dat meldt BNR vandaag.

Deze week konden de acht finalisten, ABN-Amro, Arcadis, Duurzaambereikbaar Heijendaal Feenstra, Flexxit, Groningen Bereikbaar, Havenbedrijf Rotterdam en Tauw, campagne voeren om hun file-oplossingen onder de aandacht te brengen.

De jury koos Arcadis tot ‘Spitsbreker van het jaar’ vanwege de jarenlange strijd tegen de fileproblematiek. De jury is onder de indruk van de vele maatregelen die getroffen zijn, zoals het verplaatsen van kantoren naar intercitystations, het belonen van goed gedrag, het stimuleren van reizen met het openbaar vervoer en een verhuispremie. Het bedrijf wil thuiswerken in de toekomst verder stimuleren met een beloningsprogramma.

Doorzettingsvermogen

Juryvoorzitter Tineke Netelenbos roemt het doorzettingsvermogen van Arcadis: “Ze zijn vorig jaar, toen ze bijna gewonnen hadden, toch doorgegaan met het verder ontwikkelen van het mobiliteitsbeleid.” Vorig jaar ging de prijs naar Medisch Spectrum Twente.

Yoeri Schenau, programmamanager duurzaamheid bij Arcadis, is blij met de award. “We zijn tien jaar bezig met het verduurzamen van onze mobiliteit. Het lijkt alsof je dat even doet, maar dat moet je samen doen. Ik ben er heel trots op dat we beloond worden voor hard werk van collega’s intern.”

Groningen Bereikbaar won de publieksstem.

Arcadis ’Spitsbreker’ van het jaar | Fleet&Mobility

Arcadis ’Spitsbreker’ van het jaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Presentatoren Meindert Schut (links) en Noud Broekhof overhandigen de prijs aan Yoeri Schenau van Arcadis (op scherm). (Foto: Jos Hummelen / BNR)

Deze week konden de acht finalisten, ABN-Amro, Arcadis, Duurzaambereikbaar Heijendaal Feenstra, Flexxit, Groningen Bereikbaar, Havenbedrijf Rotterdam en Tauw, campagne voeren om hun file-oplossingen onder de aandacht te brengen.

De jury koos Arcadis tot ‘Spitsbreker van het jaar’ vanwege de jarenlange strijd tegen de fileproblematiek. De jury is onder de indruk van de vele maatregelen die getroffen zijn, zoals het verplaatsen van kantoren naar intercitystations, het belonen van goed gedrag, het stimuleren van reizen met het openbaar vervoer en een verhuispremie. Het bedrijf wil thuiswerken in de toekomst verder stimuleren met een beloningsprogramma.

Doorzettingsvermogen

Juryvoorzitter Tineke Netelenbos roemt het doorzettingsvermogen van Arcadis: “Ze zijn vorig jaar, toen ze bijna gewonnen hadden, toch doorgegaan met het verder ontwikkelen van het mobiliteitsbeleid.” Vorig jaar ging de prijs naar Medisch Spectrum Twente.

Yoeri Schenau, programmamanager duurzaamheid bij Arcadis, is blij met de award. “We zijn tien jaar bezig met het verduurzamen van onze mobiliteit. Het lijkt alsof je dat even doet, maar dat moet je samen doen. Ik ben er heel trots op dat we beloond worden voor hard werk van collega’s intern.”

Groningen Bereikbaar won de publieksstem.