Personeel en mobiliteit

Sander Pleij managing director Leaseplan Nederland

Foto: Leaseplan

LeasePlan heeft Sander Pleij aangesteld als managing director LeasePlan Nederland. Dat meldt het bedrijf vandaag. Pleij rapporteert aan chief commercial officer en cluster lead, Berno Kleinherenbrink.

Pleij (1976) is sinds oktober 2018 in dienst bij Leaseplan Nederland als financieel directeur en lid van het managementteam. Daarvoor werkte hij onder andere bij ABN Amro. Pleij was al interim directeur na het vertrek van Erik Henstra.

Sander Pleij managing director Leaseplan Nederland | Fleet&Mobility

Sander Pleij managing director Leaseplan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Leaseplan

Pleij (1976) is sinds oktober 2018 in dienst bij Leaseplan Nederland als financieel directeur en lid van het managementteam. Daarvoor werkte hij onder andere bij ABN Amro. Pleij was al interim directeur na het vertrek van Erik Henstra.