Bijzonder beheer

Laatste update:

ABN Amro Eindhoven stapt in Amber-deelauto’s

Na een pilot afgelopen jaar heeft het Eindhovense kantoor van de bank acht BMW’s i3 in gebruik genomen.

Dat meldt ABN Amro in een persbericht.

Patrick van Duijnhoven, directeur commercial clients bij ABN Amro zegt trots te zijn op de innovatieve en duurzame aanpak. “We verminderen in Eindhoven zowel de uitstoot van koolstofdioxide als de omvang van onze vloot en we maken ook fors minder kosten.”

De auto’s worden geleverd door Athlon Car Lease. De software en app voor het deelautosysteem worden geleverd door Amber Mobility, een spinoff van de High Tech Campus Eindhoven. Om de behoefte aan deelauto’s in kaart te krijgen, volgde Amber het autogebruik van de medewerkers van ABN Amro gedurende enkele maanden.

Lees meer over Amber op Automotive Management.

ABN Amro Eindhoven stapt in Amber-deelauto’s | Fleet&Mobility

ABN Amro Eindhoven stapt in Amber-deelauto’s

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt ABN Amro in een persbericht.

Patrick van Duijnhoven, directeur commercial clients bij ABN Amro zegt trots te zijn op de innovatieve en duurzame aanpak. “We verminderen in Eindhoven zowel de uitstoot van koolstofdioxide als de omvang van onze vloot en we maken ook fors minder kosten.”

De auto’s worden geleverd door Athlon Car Lease. De software en app voor het deelautosysteem worden geleverd door Amber Mobility, een spinoff van de High Tech Campus Eindhoven. Om de behoefte aan deelauto’s in kaart te krijgen, volgde Amber het autogebruik van de medewerkers van ABN Amro gedurende enkele maanden.

Lees meer over Amber op Automotive Management.