Leasing en verhuur

Directeur VZR naar ANWB

Sandra Molenaar stapt op als directeur bij de Vereniging Zakelijk Rijder om aan de slag te gaan bij de ANWB. Daar wordt ze verantwoordelijk voor leden- en productmarketing.

Molenaar ging een jaar geleden van start bij de VZR als directeur. “Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen. Ik ga me namelijk binnen ANWB met een groot team van marketeers bezig houden met acquisitie, retentie en productontwikkeling”, aldus Molenaar. VZR gaat op zoek naar een opvolger.

Verder vindt er een wisseling in het bestuur plaats. Huidig bestuurslid Jan van Delft wordt aangesteld als voorzitter bij VZR en volgt in die functie Martin Huisman op. Huisman blijft als bestuurslid betrokken bij de vereniging.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Directeur VZR naar ANWB | Fleet&Mobility

Directeur VZR naar ANWB

Redactie Redactie

Molenaar ging een jaar geleden van start bij de VZR als directeur. “Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen. Ik ga me namelijk binnen ANWB met een groot team van marketeers bezig houden met acquisitie, retentie en productontwikkeling”, aldus Molenaar. VZR gaat op zoek naar een opvolger.

Verder vindt er een wisseling in het bestuur plaats. Huidig bestuurslid Jan van Delft wordt aangesteld als voorzitter bij VZR en volgt in die functie Martin Huisman op. Huisman blijft als bestuurslid betrokken bij de vereniging.