Leasing en verhuur

Fiscalist moet leasefietsmarkt openbreken voor Hellorider

Leasefiets steeds populairder, zeker in coronatijd. (foto: Hellorider)

Om opdrachtgevers beter te kunnen helpen met de fiscale spelregels is fietsleaseplatform Hellorider een samenwerking aangegaan met Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten en oprichter van Autoenfiscus.nl.

Hellorider is een fietslease platform waar werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en -dealers samenkomen. Het platform kreeg steeds vaker specifieke vragen over de fiscale regelgeving rondom de leasefiets en is daarom een samenwerking aangegaan met Jan Rolleman, zo meldt Hellorider. 

“Met de kennis en kunde van Jan Rolleman kunnen we onze klanten nog beter helpen”, aldus Davy Louwers, ceo van Hellorider. Volgens Hellorider, dat dit jaar nieuwe aandeelhouders kreeg, is er steeds meer belangstelling voor de leasefiets, zeker sinds de uitbraak van het coronavirus is de fiets populair geworden. “De nieuwe regeling, die sinds dit jaar geldt, is echt een verbetering ten opzichte van de oude situatie, maar er zitten echt wel onderdelen in die je voor jouw situatie op maat moet toepassen,” aldus Rolleman.

Rolleman is ook vaste medewerkers van Fleet&Mobility waar hij in elke editie een fiscaal onderwerp onder de loupe neemt.

Fiscalist moet leasefietsmarkt openbreken voor Hellorider | Fleet&Mobility

Fiscalist moet leasefietsmarkt openbreken voor Hellorider

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Leasefiets steeds populairder, zeker in coronatijd. (foto: Hellorider)

Hellorider is een fietslease platform waar werkgevers, autoleasemaatschappijen, fietsmerken en -dealers samenkomen. Het platform kreeg steeds vaker specifieke vragen over de fiscale regelgeving rondom de leasefiets en is daarom een samenwerking aangegaan met Jan Rolleman, zo meldt Hellorider. 

“Met de kennis en kunde van Jan Rolleman kunnen we onze klanten nog beter helpen”, aldus Davy Louwers, ceo van Hellorider. Volgens Hellorider, dat dit jaar nieuwe aandeelhouders kreeg, is er steeds meer belangstelling voor de leasefiets, zeker sinds de uitbraak van het coronavirus is de fiets populair geworden. “De nieuwe regeling, die sinds dit jaar geldt, is echt een verbetering ten opzichte van de oude situatie, maar er zitten echt wel onderdelen in die je voor jouw situatie op maat moet toepassen,” aldus Rolleman.

Rolleman is ook vaste medewerkers van Fleet&Mobility waar hij in elke editie een fiscaal onderwerp onder de loupe neemt.