Leasing en verhuur

Laatste update:

Share Now breidt vloot uit met 70 elektrische BMW’s

Share Now zet voortaan elektrische BMW's in langs de Amsterdamse grachten. (Foto: Share Now)

Deelautodienstverlener Share Now breidt zijn vloot van deelauto’s uit met 70 volledig elektrische BMW’s i3.

De totale vloot bestaat uit 300 deelauto’s. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend.

De uitbreiding van de vloot is noodzakelijk om te voldoen aan de wensen van de klanten van het deelautobedrijf, stelt Robert Bosman, managing director van Share Now. “Door onze vloot te vernieuwen met elektrische BMW’s komen we tegemoet aan de behoeften van onze gebruikers. Zij gebruiken het model voornamelijk voor langere ritten.”

Het bedrijf, dat voortkomt uit een fusie tussen de mobiliteitsdiensten Drivenow en Car2go van BMW en Daimler, is van plan om ook de Smarts die het sinds 2011 inzet in Amsterdam in de toekomst te vernieuwen. De hoofdstad telt nu ruim 93 duizend gebruikers van de deelautodienst.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Share Now breidt vloot uit met 70 elektrische BMW’s | Fleet&Mobility

Share Now breidt vloot uit met 70 elektrische BMW’s

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Share Now zet voortaan elektrische BMW's in langs de Amsterdamse grachten.
Share Now zet voortaan elektrische BMW's in langs de Amsterdamse grachten. (Foto: Share Now)

De totale vloot bestaat uit 300 deelauto’s. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend.

De uitbreiding van de vloot is noodzakelijk om te voldoen aan de wensen van de klanten van het deelautobedrijf, stelt Robert Bosman, managing director van Share Now. “Door onze vloot te vernieuwen met elektrische BMW’s komen we tegemoet aan de behoeften van onze gebruikers. Zij gebruiken het model voornamelijk voor langere ritten.”

Het bedrijf, dat voortkomt uit een fusie tussen de mobiliteitsdiensten Drivenow en Car2go van BMW en Daimler, is van plan om ook de Smarts die het sinds 2011 inzet in Amsterdam in de toekomst te vernieuwen. De hoofdstad telt nu ruim 93 duizend gebruikers van de deelautodienst.