Overig

Laatste update:

Mobility Mixx wint miljoenentender Rijksoverheid

Mobility Mixx heeft de Europese Overheidsaanbesteding voor mobiliteitsoplossingen gewonnen. Vrijwel alle medewerkers van de ministeries krijgen vanaf 1 januari 2014 beschikking over een mobiliteitskaart, wat een uitgifte betekent van zo’n 50 duizend tot 100 duizend Mobility Mixx-kaarten.

De opdracht kan voor Mobility Mixx dus een verdrievoudiging van de business betekenen: het bedrijf heeft op dit moment 35 duizend kaarthouders. “We zijn ontzettend trots dat we als winnaar uit de tender zijn gekomen”, zegt Paul Wessels, directeur van Mobility Mixx. “Bovendien zijn we blij dat de Rijksoverheid het voortouw neemt in het inzetten van nieuwe mobiliteitsoplossingen. De overheid vervult daarmee een belangrijke voorbeeldfunctie.”

Medewerkers kunnen met de Mobility Mixx-kaart, indien van toepassing naast hun leaseauto, gebruik maken van openbaar vervoer, ov-fiets, p+r en aanvullende diensten. Welke diensten er onder de kaart vallen, wordt door de ministeries zelf ingevuld. “Denk daarbij bijvoorbeeld aan taxi, huurauto, deelauto, parkeren en internationaal treinreizen”, zegt Wessels.

Aan de tender deden in totaal vijf gekwalificeerde inzendingen mee. Deze kwamen allemaal uit Nederland.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mobility Mixx wint miljoenentender Rijksoverheid | Fleet&Mobility

Mobility Mixx wint miljoenentender Rijksoverheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

De opdracht kan voor Mobility Mixx dus een verdrievoudiging van de business betekenen: het bedrijf heeft op dit moment 35 duizend kaarthouders. “We zijn ontzettend trots dat we als winnaar uit de tender zijn gekomen”, zegt Paul Wessels, directeur van Mobility Mixx. “Bovendien zijn we blij dat de Rijksoverheid het voortouw neemt in het inzetten van nieuwe mobiliteitsoplossingen. De overheid vervult daarmee een belangrijke voorbeeldfunctie.”

Medewerkers kunnen met de Mobility Mixx-kaart, indien van toepassing naast hun leaseauto, gebruik maken van openbaar vervoer, ov-fiets, p+r en aanvullende diensten. Welke diensten er onder de kaart vallen, wordt door de ministeries zelf ingevuld. “Denk daarbij bijvoorbeeld aan taxi, huurauto, deelauto, parkeren en internationaal treinreizen”, zegt Wessels.

Aan de tender deden in totaal vijf gekwalificeerde inzendingen mee. Deze kwamen allemaal uit Nederland.