Overig

Laatste update:

BMW verdient aan carsharing

Maakte Daimler onlangs nog bekend zich met Car2go terug te trekken uit Londen – de fabrikant legt tot nu toe alleen maar geld toe op elke kilometer die met Car2go wordt gereden –, BMW doet het beter op autodeelgebied. De fabrikant bereikte onlangs het break-even punt met Drivenow. Dat meldt Automobilwoche.

Drivenow is een carsharingproject dat tot nu toe alleen in Duitsland werd gevoerd. “De volgende stap is dat we Drivenow internationaal gaan uitrollen. Daarvoor kiezen we tien grote steden in Europa en in de VS”, aldus een woordvoerder van BMW aan Automobilwoche.

De joint venture van BMW en Sixt zag het afgelopen jaar het aantal gebruikers verdrievoudigen. In januari werd de 200 duizendste klant verwelkomd. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
BMW verdient aan carsharing | Fleet&Mobility

BMW verdient aan carsharing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Drivenow is een carsharingproject dat tot nu toe alleen in Duitsland werd gevoerd. “De volgende stap is dat we Drivenow internationaal gaan uitrollen. Daarvoor kiezen we tien grote steden in Europa en in de VS”, aldus een woordvoerder van BMW aan Automobilwoche.

De joint venture van BMW en Sixt zag het afgelopen jaar het aantal gebruikers verdrievoudigen. In januari werd de 200 duizendste klant verwelkomd.