Overig

Laatste update:

Fastned-aandeelhouders laden leven lang gratis

Mensen die substantieel investeren in Fastned, het netwerk van snellaadpunten, kunnen lid worden van de Fastned Founders Club en mogen hun leven lang gratis opladen bij alle Fastned-laadstations. Daarvoor moeten ze wel flink in de buidel tasten: met de aankoop van minimaal 2.500 certificaten van aandelen à 10 euro wordt je lid van de club.

De grote aandeelhouders kunnen vanaf vandaag de rest van hun leven bij Fastned terecht om gratis hun elektrische auto op te laden. De organisatie heeft op dit moment 31 laadstations operationeel in Nederland en heeft als doel een dekkend netwerk op te zetten. Ook in het buitenland is Fastned aan de weg aan het timmeren. 

Op dit moment zijn er zeventien aandeelhouders lid van de Fastned Founders Club, meldt de organisatie in een persbericht.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fastned-aandeelhouders laden leven lang gratis | Fleet&Mobility

Fastned-aandeelhouders laden leven lang gratis

Redactie Redactie
• Laatste update:

De grote aandeelhouders kunnen vanaf vandaag de rest van hun leven bij Fastned terecht om gratis hun elektrische auto op te laden. De organisatie heeft op dit moment 31 laadstations operationeel in Nederland en heeft als doel een dekkend netwerk op te zetten. Ook in het buitenland is Fastned aan de weg aan het timmeren. 

Op dit moment zijn er zeventien aandeelhouders lid van de Fastned Founders Club, meldt de organisatie in een persbericht.