Personenauto's

Laatste update:

Van der Horst (ALD) bestuurslid OCDM

Lonneke van der Horst van ALD Automotive is toegetreden tot het bestuur van het Ondernemers Collectief Duurzame Mobiliteit (OCDM). Het collectief heeft inmiddels dertig leden, waaronder ALD, Athlon, Alphabet en Hertz.

Van der Horst (40) is marketing- en strategymanager bij leasemaatschappij ALD Automotive. Ook is ze actief als commissielid Duurzame Mobiliteit bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).

Mobiliteitsdiensten
Het bestuur van OCDM bestaat nu uit 6 leden: onafhankelijk voorzitter Marleen Zuijderhoudt, vice-voorzitter Arnoud Broers, secretaris Rik van Woudenberg, penningmeester Paul Dam en de bestuursleden Ronald Postma en Van der Horst.

Het komende jaar ligt de focus van het collectief op de belangenbehartiging van de aanbieders van duurzame mobiliteitsdiensten. Van belang hierbij is het monitoren van het regeringsbeleid rond de filereductie programma’s in Beter Benutten, de belastingmaatregelen rond de werkkostenregeling en/of het afschaffen ervan en de te nemen maatregelen rond het duurzaam gebruik van de leaseauto.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Van der Horst (ALD) bestuurslid OCDM | Fleet&Mobility

Van der Horst (ALD) bestuurslid OCDM

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van der Horst (40) is marketing- en strategymanager bij leasemaatschappij ALD Automotive. Ook is ze actief als commissielid Duurzame Mobiliteit bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA).

Mobiliteitsdiensten
Het bestuur van OCDM bestaat nu uit 6 leden: onafhankelijk voorzitter Marleen Zuijderhoudt, vice-voorzitter Arnoud Broers, secretaris Rik van Woudenberg, penningmeester Paul Dam en de bestuursleden Ronald Postma en Van der Horst.

Het komende jaar ligt de focus van het collectief op de belangenbehartiging van de aanbieders van duurzame mobiliteitsdiensten. Van belang hierbij is het monitoren van het regeringsbeleid rond de filereductie programma’s in Beter Benutten, de belastingmaatregelen rond de werkkostenregeling en/of het afschaffen ervan en de te nemen maatregelen rond het duurzaam gebruik van de leaseauto.