Personenauto's

Laatste update:

Wego ook in leaseautodelen

Na Snappcar stapt nu ook Wego in zakelijk autodelen. Het autodeelinitiatief levert een reserverings- en rittenregistratiesysteem voor alle auto’s in het wagenpark. Op deze manier kunnen leaserijders hun auto delen met collega’s die geen leaseauto hebben.

Wego levert ook een geautomatiseerd sleutelmanagement zodat de auto op afstand, met een app, kan worden geopend. Daarnaast biedt Wego inzicht in het gebruik van het wagenpark en fleetmanagementinformatie.

“Het bewustzijn van bedrijven om slimmer om te gaan met hun middelen is er wel degelijk”, aldus Wego-directeur Toy Hertogh. “Een groot deel van de bedrijfs- of leaseautovloot kan op een dag door meerdere mensen afwisselend gebruikt worden. Dit betekent dat er minder auto’s nodig zijn en het bedrijf dus minder aanschaf-, onderhoud-, parkeerkosten en afschrijving betaalt.”

Wego fasciliteert sinds 2011 autodelen voor particulieren.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Wego ook in leaseautodelen | Fleet&Mobility

Wego ook in leaseautodelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wego levert ook een geautomatiseerd sleutelmanagement zodat de auto op afstand, met een app, kan worden geopend. Daarnaast biedt Wego inzicht in het gebruik van het wagenpark en fleetmanagementinformatie.

“Het bewustzijn van bedrijven om slimmer om te gaan met hun middelen is er wel degelijk”, aldus Wego-directeur Toy Hertogh. “Een groot deel van de bedrijfs- of leaseautovloot kan op een dag door meerdere mensen afwisselend gebruikt worden. Dit betekent dat er minder auto’s nodig zijn en het bedrijf dus minder aanschaf-, onderhoud-, parkeerkosten en afschrijving betaalt.”

Wego fasciliteert sinds 2011 autodelen voor particulieren.