Personenauto's

Laatste update:

Fleet Expo geschrapt, in 2015 samen met AutoRAI

De Fleet Expo gaat op in de AutoRAI 2015. Dat betekent dat er dit jaar geen Fleet Expo plaatsvindt. De beurs moet plaatsvinden tijdens de vakdag van de AutoRAI 2015. Dat meldt Amsterdam RAI vandaag.

Vorig jaar vond de Fleet Expo plaats in april. Op de beurs werd toen ook het congres Project M gehouden.

“Door de Fleet Expo en de vakdag van de AutoRAI aan elkaar te koppelen, wordt het evenement voor zowel exposanten als bezoekers interessanter”, zegt beursmanager Joost `t Hooft van Amsterdam RAI. “De kosten voor de exposanten zijn lager, terwijl er meer bezoekers zijn. De bezoekers zijn op hun beurt gegarandeerd van een breder aanbod aan producten en diensten.”

Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de uiteindelijke vorm waarin de Fleet Expo gegoten wordt. “Daarover gaan we in de komende maanden goed nadenken”, aldus `t Hooft. Hij laat weten voorzichtig optimistisch te zijn over de toekomst van de AutoRAI. “Daar werken we hard aan en vooralsnog hebben we goede hoop dat het evenement volgend jaar doorgaat.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleet Expo geschrapt, in 2015 samen met AutoRAI | Fleet&Mobility

Fleet Expo geschrapt, in 2015 samen met AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorig jaar vond de Fleet Expo plaats in april. Op de beurs werd toen ook het congres Project M gehouden.

“Door de Fleet Expo en de vakdag van de AutoRAI aan elkaar te koppelen, wordt het evenement voor zowel exposanten als bezoekers interessanter”, zegt beursmanager Joost `t Hooft van Amsterdam RAI. “De kosten voor de exposanten zijn lager, terwijl er meer bezoekers zijn. De bezoekers zijn op hun beurt gegarandeerd van een breder aanbod aan producten en diensten.”

Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de uiteindelijke vorm waarin de Fleet Expo gegoten wordt. “Daarover gaan we in de komende maanden goed nadenken”, aldus `t Hooft. Hij laat weten voorzichtig optimistisch te zijn over de toekomst van de AutoRAI. “Daar werken we hard aan en vooralsnog hebben we goede hoop dat het evenement volgend jaar doorgaat.”