Personenauto's

Laatste update:

ANWB, Vitens en Planon sluiten aan bij Reisbalans

Workaway’s Reisbalans, het mobiliteitspakket van Achmea, heeft de Anwb, waterbedrijf Vitens en ict-bedrijf Planon als nieuwe klant. Het gaat om medewerkers van de bedrijven zonder leaseauto: forenzen die met eigen vervoer reizen, legt Bert-Jan Huegen, business development manager bij Workaway, uit. Bij ANWB zijn dat zo’n honderd medewerkers en bij Vitens ongeveer tachtig.

Reisbalans bestaat nu een paar jaar en heeft inmiddels tien bedrijven aangesloten, met in totaal 2.000 gebruikers. “Het doel is dit jaar nog te groeien naar 25 bedrijven, met 25.000 gebruikers in totaal”, vertelt Huegen. De ANWB wil haar medewerkers stimuleren bewuster en duurzamer te reizen. Planon koos juist voor Reisbalans vanwege de mogelijkheden voor persoonlijke mobiliteitsbudgetten. Het komende half jaar toetsen deze organisaties hun nieuwe beleid aan de praktijk, zodat zij dit vanaf 2015 organisatiebreed kunnen invoeren.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ANWB, Vitens en Planon sluiten aan bij Reisbalans | Fleet&Mobility

ANWB, Vitens en Planon sluiten aan bij Reisbalans

Redactie Redactie
• Laatste update:

Reisbalans bestaat nu een paar jaar en heeft inmiddels tien bedrijven aangesloten, met in totaal 2.000 gebruikers. “Het doel is dit jaar nog te groeien naar 25 bedrijven, met 25.000 gebruikers in totaal”, vertelt Huegen. De ANWB wil haar medewerkers stimuleren bewuster en duurzamer te reizen. Planon koos juist voor Reisbalans vanwege de mogelijkheden voor persoonlijke mobiliteitsbudgetten. Het komende half jaar toetsen deze organisaties hun nieuwe beleid aan de praktijk, zodat zij dit vanaf 2015 organisatiebreed kunnen invoeren.