Personenauto's

Laatste update:

Erasmus-studenten gaan Fiat delen

Studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen drie maanden lang gratis beschikking over vier Fiats. In samenwerking met de importeur wordt het autodeelprogramma ‘Fiat Likes U’ uitgerold.

Studenten kunnen inloggen op de website fiatlikesu.eu en een auto reserveren. Ze hebben daarbij de keuze uit een 500, een 500 C, een 500L Trekking en een 500L Living. De auto krijgen ze dan 24 uur tot hun beschikking.

In het project krijgt een aantal studenten de mogelijkheid om stage te lopen bij een van de hoofdkantoren van Fiat. Verder wordt één student aangesteld als Fiat ambassadeur en wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van het autodeelproject. Het gaat om een betaalde functie, waarbij de student een training ontvangt in de technische en commerciële aspecten in de automobielindustrie.

De auto’s worden gratis ter beschikking gesteld door Fiat en zijn bestemd voor promotiedoeleinden. “Op deze manier willen we studenten kennis laten maken met het merk Fiat en met onze zuinige Ecodrive motortechnologie”, licht woordvoerder Toine Damo toe. “We willen zo jonge mensen inspireren en tegelijkertijd onze naamsbekendheid onder deze doelgroep vergroten.”

Het tijdelijke project is onderdeel van festiviteiten ter gelegenheid van de komst van de Erasmus University College naar de binnenstad van Rotterdam. Fiat zal in dit kader ook een aantal gastcolleges verzorgen.

Fiat likes U startte in Italië en wordt nog bij vijftien andere universiteiten uitgerold, onder meer München, Madrid, Istanbul en Wroclaw.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Erasmus-studenten gaan Fiat delen | Fleet&Mobility

Erasmus-studenten gaan Fiat delen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Studenten kunnen inloggen op de website fiatlikesu.eu en een auto reserveren. Ze hebben daarbij de keuze uit een 500, een 500 C, een 500L Trekking en een 500L Living. De auto krijgen ze dan 24 uur tot hun beschikking.

In het project krijgt een aantal studenten de mogelijkheid om stage te lopen bij een van de hoofdkantoren van Fiat. Verder wordt één student aangesteld als Fiat ambassadeur en wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van het autodeelproject. Het gaat om een betaalde functie, waarbij de student een training ontvangt in de technische en commerciële aspecten in de automobielindustrie.

De auto’s worden gratis ter beschikking gesteld door Fiat en zijn bestemd voor promotiedoeleinden. “Op deze manier willen we studenten kennis laten maken met het merk Fiat en met onze zuinige Ecodrive motortechnologie”, licht woordvoerder Toine Damo toe. “We willen zo jonge mensen inspireren en tegelijkertijd onze naamsbekendheid onder deze doelgroep vergroten.”

Het tijdelijke project is onderdeel van festiviteiten ter gelegenheid van de komst van de Erasmus University College naar de binnenstad van Rotterdam. Fiat zal in dit kader ook een aantal gastcolleges verzorgen.

Fiat likes U startte in Italië en wordt nog bij vijftien andere universiteiten uitgerold, onder meer München, Madrid, Istanbul en Wroclaw.