Personenauto's

Laatste update:

Regus biedt deelauto’s van Euromobil aan, zonder borg

Het deelautoconcept Free to go van verhuurder Euromobil heeft Regus als nieuwe klant in de regio Hoofddorp en Schiphol. Klanten van de flexkantoor-verhuurder kunnen nu gebruik maken van Euromobil-auto’s die daar voor de deur staan.

Dat maakt Regus vandaag bekend.

Betalen gebeurt naar gebruik, er zijn geen abonnementskosten en er hoeft ook geen borg betaald te worden, legt David Trouw, general manager bij Regus regio Hoofddorp/Schiphol, uit. “We faciliteren kantoorruimte aan ondernemers. Veel van onze relaties komen met het openbaar vervoer naar hun werk en hebben geen auto tot hun beschikking. Omdat wij de auto’s hier nu fysiek voor de deur hebben staan, kunnen ze met een lidmaatschap de auto gebruiken zo lang ze willen.” Zowel bedrijven als particulieren kunnen er gebruik van maken.

Wim Slagter is general manager van Euromobil Nederland en voorzitter van Bovag Verhuur- en autodeelbedrijven. Hij gaf eerder al aan dat borg vaak een drempel is voor klanten.

Deelnemers reserveren de auto via de website freetogo.nl. Euromobil Nederland regelt de backoffice en faciliteert onder andere de on board unit, de reserveringen en facturatie. Het lokale Euromobil-filiaal, Martin Schilder Autoverhuur, levert de auto’s in dit geval bij Regus en maakt de auto schoon, repareert en controleert de auto op schade en herstelt deze als het nodig is.

Het gebruik van de auto gaat als volgt. De auto wordt geopend en gesloten met de Free to go pas. Met deze kaart kan ook getankt worden. Klanten krijgen achteraf de huur, kilometers en verbruikte brandstof gefactureerd. Een on board unit registreert hoeveel kilometers de auto gereden heeft en waar de auto zich bevindt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Regus biedt deelauto’s van Euromobil aan, zonder borg | Fleet&Mobility

Regus biedt deelauto’s van Euromobil aan, zonder borg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt Regus vandaag bekend.

Betalen gebeurt naar gebruik, er zijn geen abonnementskosten en er hoeft ook geen borg betaald te worden, legt David Trouw, general manager bij Regus regio Hoofddorp/Schiphol, uit. “We faciliteren kantoorruimte aan ondernemers. Veel van onze relaties komen met het openbaar vervoer naar hun werk en hebben geen auto tot hun beschikking. Omdat wij de auto’s hier nu fysiek voor de deur hebben staan, kunnen ze met een lidmaatschap de auto gebruiken zo lang ze willen.” Zowel bedrijven als particulieren kunnen er gebruik van maken.

Wim Slagter is general manager van Euromobil Nederland en voorzitter van Bovag Verhuur- en autodeelbedrijven. Hij gaf eerder al aan dat borg vaak een drempel is voor klanten.

Deelnemers reserveren de auto via de website freetogo.nl. Euromobil Nederland regelt de backoffice en faciliteert onder andere de on board unit, de reserveringen en facturatie. Het lokale Euromobil-filiaal, Martin Schilder Autoverhuur, levert de auto’s in dit geval bij Regus en maakt de auto schoon, repareert en controleert de auto op schade en herstelt deze als het nodig is.

Het gebruik van de auto gaat als volgt. De auto wordt geopend en gesloten met de Free to go pas. Met deze kaart kan ook getankt worden. Klanten krijgen achteraf de huur, kilometers en verbruikte brandstof gefactureerd. Een on board unit registreert hoeveel kilometers de auto gereden heeft en waar de auto zich bevindt.