Personenauto's

Laatste update:

Fleetport introduceert poolpolis

De online poolbeheerder Fleetport.nl heeft in samenwerking met Centraal Beheer Achmea een autoverzekering voor zijn klanten opgezet. Met deze nieuwe polis wil Fleetport.nl zijn klanten vrijwaren van de financiële risico’s bij calamiteiten, zoals brand in de opslag of grootschalige diefstal.

De nieuwe poolpolis van Fleetport.nl en Achmea neemt het risico over bij langdurige stilstand van een auto, zodat de originele cascodekking op dat moment kan worden opgeschort. Martin Koordes, initiatiefnemer van Fleetport.nl, meent dat bestaande verzekeringen niet geschikt zijn om alle poolhandelingen te dekken. "Als de klant alleen een garage- of transportverzekering heeft, zijn genoemde calamiteiten niet standaard gedekt." Foto: de nieuwe verzekering dekt cascoschade bij langdurige stilstand.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleetport introduceert poolpolis | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Fleetport introduceert poolpolis

De online poolbeheerder Fleetport.nl heeft in samenwerking met Centraal Beheer Achmea een autoverzekering voor zijn klanten opgezet. Met deze nieuwe polis wil Fleetport.nl zijn klanten vrijwaren van de financiële risico’s bij calamiteiten, zoals brand in de opslag of grootschalige diefstal.

De nieuwe poolpolis van Fleetport.nl en Achmea neemt het risico over bij langdurige stilstand van een auto, zodat de originele cascodekking op dat moment kan worden opgeschort. Martin Koordes, initiatiefnemer van Fleetport.nl, meent dat bestaande verzekeringen niet geschikt zijn om alle poolhandelingen te dekken. "Als de klant alleen een garage- of transportverzekering heeft, zijn genoemde calamiteiten niet standaard gedekt." Foto: de nieuwe verzekering dekt cascoschade bij langdurige stilstand.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie