Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Arval mikt op b2e

Arval gaat samen met Mobility Concept in het laatste kwartaal van dit jaar online een b2e-platform (business to employee) lanceren. De leasemaatschappij verlegt de focus van alleen leaserijders naar alle medewerkers van een bedrijf.

In die online omgeving kunnen mobiliteitsmanagers bijvoorbeeld budgetten beschikbaar stellen voor medewerkers en de mobiliteitsuitgaven beheren. Het kan ook worden gebruikt als controle-instrument in het goedkeuringsproces voor onkostenvergoedingen aan werknemers of juist inhoudingen. Mobiliteitsmanagers kunnen ook rapportages maken en analyses van werknemersmobiliteit.

Volgens Arval Nederland-directeur Liam Donnelly (midden op de foto) is het mobiliteitslandschap de afgelopen jaren in hoog tempo is veranderd. “Wij gaan van het bezit naar het gebruik van auto’s. De locaties waar en de tijden waarop gewerkt wordt, zijn flexibeler. En er wordt gekozen voor de mobiliteitsvorm die op dat moment het beste past. Werkgevers zijn daarom gedwongen om verder te kijken dan alleen naar de leaseauto. De leaseauto wordt onderdeel van een breed aanbod aan arbeidsvoorwaarden.”

Fleet&Mobility schreef in september al een artikel over de verschuiving van de focus op leaserijders naar alle medewerkers van een organisatie.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Arval mikt op b2e | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Arval mikt op b2e

Arval gaat samen met Mobility Concept in het laatste kwartaal van dit jaar online een b2e-platform (business to employee) lanceren. De leasemaatschappij verlegt de focus van alleen leaserijders naar alle medewerkers van een bedrijf.

In die online omgeving kunnen mobiliteitsmanagers bijvoorbeeld budgetten beschikbaar stellen voor medewerkers en de mobiliteitsuitgaven beheren. Het kan ook worden gebruikt als controle-instrument in het goedkeuringsproces voor onkostenvergoedingen aan werknemers of juist inhoudingen. Mobiliteitsmanagers kunnen ook rapportages maken en analyses van werknemersmobiliteit.

Volgens Arval Nederland-directeur Liam Donnelly (midden op de foto) is het mobiliteitslandschap de afgelopen jaren in hoog tempo is veranderd. “Wij gaan van het bezit naar het gebruik van auto’s. De locaties waar en de tijden waarop gewerkt wordt, zijn flexibeler. En er wordt gekozen voor de mobiliteitsvorm die op dat moment het beste past. Werkgevers zijn daarom gedwongen om verder te kijken dan alleen naar de leaseauto. De leaseauto wordt onderdeel van een breed aanbod aan arbeidsvoorwaarden.”

Fleet&Mobility schreef in september al een artikel over de verschuiving van de focus op leaserijders naar alle medewerkers van een organisatie.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie